December 25, 2017

November 10, 2017

November 5, 2017

Please reload

Viimeisimmät Postaukset/Recent Posts

Taiteilijan Työ

December 25, 2017

 

Löysin jotain mielenmaisemastani. Keräsin talteen. Tutkin sitä. Löysin inspiraationi. Luulin tulleeni hulluksi, kun kaikki ympärilläni alkoi puhua. Kalat kallot puut meri. Hiekka pilvet murtajan lokit. Aamu armas yö sysimusta. Voi käperryin pieneksi suojaan kuoreni. Mietin voisiko paeta maailmaa muuttumalla sieväksi pieneksi simpukaksi. Veti Herra minut ylös suostani. Sanoi luota minuun anna uskosi. Saat kyllä pitää simpukkasi, vaan muista rajalliset ovat voimasi. Eivät voimat pahat saaneet enää sielustani otetta. Vaikka hauen kalloa kun katson kuulen, joskus vielä outoa puhetta. Mietin ne sanovat kai luontoa kunnioita. En silti pelastajaani kaiken luojaa unhoita. Ristin kädet mietin pelastukseni onnea.  Tuoksuu levä. Sen nostan käsiini, jotka sain Jumalalta. Minun ainoalta Herralta

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkisto/Archive

© 2020 by MIKAEL KORKEE