top of page

Taiteilijan Työ


Löysin jotain mielenmaisemastani. Keräsin talteen. Tutkin sitä. Löysin inspiraationi. Luulin tulleeni hulluksi, kun kaikki ympärilläni alkoi puhua. Kalat kallot puut meri. Hiekka pilvet murtajan lokit. Aamu armas yö sysimusta. Voi käperryin pieneksi suojaan kuoreni. Mietin voisiko paeta maailmaa muuttumalla sieväksi pieneksi simpukaksi. Veti Herra minut ylös suostani. Sanoi luota minuun anna uskosi. Saat kyllä pitää simpukkasi, vaan muista rajalliset ovat voimasi. Eivät voimat pahat saaneet enää sielustani otetta. Vaikka hauen kalloa kun katson kuulen, joskus vielä outoa puhetta. Mietin ne sanovat kai luontoa kunnioita. En silti pelastajaani kaiken luojaa unhoita. Ristin kädet mietin pelastukseni onnea. Tuoksuu levä. Sen nostan käsiini, jotka sain Jumalalta. Minun ainoalta Herralta


Viimeisimmät Postaukset/Recent Posts
Arkisto/Archive
bottom of page